La Fundació Unió i IL3-UB signen un acord per concedir dues beques per cursar el Màster GESAPH

La Fundació Unió i IL3-UB signen un acord per concedir dues beques per cursar el Màster GESAPH
Diumenge 14/10/2018

La Fundació Unió i l'Institut de Formació contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual els associats a La Unió tindran l'oportunitat d'aconseguir dues beques per cursar el Màster de Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (GESAPH). La Unió creu fermament en impulsar la formació dels professionals i treballa per proporciona'ls-hi noves oportunitats. D'aquesta manera, dues persones que estan desenvolupant la seva carrera professional a una de les entitats associades podran gaudir dels avantatges durant la propera edició del màster, que comença el proper mes de novembre.

Els interessats poden adreçar un correu electrònic a l'adreça mariareventos@uch.cat.

Recordar que, precisament, el proper 30 d'octubre, es celebrarà l'acte de cloenda de l'edició d'enguany. La trobada servirà per conèixer els projectes de final de Màster dels estudiants i compartir la innovació aplicada, el seu estat d'implantació i intercanviar opinions.

A la presentació adjunta, es pot ampliar la informació sobre aquest màster.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 05/06/2020