Inscriu-te a la IX Jornada Associativa de La Unió

Inscriu-te a la IX Jornada Associativa de La Unió
Diumenge 11/11/2018
Jornada Associativa 2018 Pere Aragonés Constantí Serrallonga
Ja està oberta la inscripció a la IX Jornada Associativa, al Celler Gran de Caves Codorniu el pròxim 13 de desembre. Aquest any, debatrem sobre el 'Compromís professional per a la transformació de les organitzacions. Actuem X Avançar-nos' i, per fer-ho, es comptarem amb una conferència del director de Fira Barcelona, Constantí Serrallonga, i una taula rodona sobre 'compromís i transformació', que serà moderada per la periodista Cristina Puig. A més, el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, presidirà la cloenda i l'entrega dels Premis La Unió a la Innovació en Gestió. 

Avui, les organitzacions capdavanteres fan de les persones l'actiu més important perquè són la clau del canvi i tenen la capacitat de generar solucions per encarar el futur amb èxit. Més enllà de l'àmbit de les persones, es tracta d'una estratègia que impregna el conjunt de l'organització, més quan l'exercici professional sanitari i social viu actualment un procés de transformació. La mirada cap al futur, en el marc del Projecte +FUTUR de La Unió, ens porta a impulsar accions de transformació en les organitzacions per avançar-nos als canvis que veiem a venir i que afectaran, entre d'altres, a l'exercici professional en la seva relació amb les persones a atendre, els altres professionals, les tecnologies i les pròpies organitzacions. 

Però com generar compromís entre les entitats i els professionals i com mantenir la confiança i la credibilitat? Si les organitzacions cotitzen per les seves idees que resulten de la suma de la creativitat de la seva gent, com transformar la creativitat individual en una de col·lectiva? Com des de les organitzacions en poden donar eines per permetre que individualment es potenciï l'autonomia, la creativitat i la capacitat de pensar? Tot un desafiament.

Per això, des de La Unió, volem que la Jornada Associativa d'enguany sigui un punt de trobada en el que s'intenti aprofundir en aquests aspectes i establir una reflexió comuna que permeti treballar en els diversos espais que ocupa l'associació per tal d'ajudar les entitats a implementar les seves estratègies individuals.

Després de l'acte se celebrarà un dinar institucional. Tots aquells que ho desitgin podran realitzar una visita a les Caves.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 25/02/2020