Més de mig milió de visitants per a l’exposició itinerant de La Unió

Més de mig milió de visitants per a l’exposició itinerant de La Unió
Dimecres 02/10/2019

Des del mes de juny, Althaia Xarxa Assistencial Universitària de Manresa acull l'exposició de La Unió 'Un model de tots per a l'atenció sanitària i social per a tothom' que ja ha rebut més de mig milió de visitants. La iniciativa posa en valor el model sanitari català, el seu nivell d'excel·lència i qualitat i el compromís social de les més de cent entitats associades que en formen part.

Aquesta exposició ja s'ha pogut veure a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Puigvert, l'Hospital del Vendrell i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i a la Fundació Sanitària de Mollet.

No te la perdis!

D'altra banda, la Fundació Althaia també va inaugurar, l'exposició Els hospitals a Manresa. Història d'una transformació. La mostra, feta amb els professionals de diferents etapes, explica l'evolució dels hospitals de la capital del Bages durant el segle XX i la transformació de l'atenció sanitària.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 28/09/2020