Newsletter VI Sessió Tècnica en Innovació 'Compartim el que fem en Treball Social'

Newsletter VI Sessió Tècnica en Innovació 'Compartim el que fem en Treball Social'
Dissabte 09/12/2017

La newsletter amb tota la informació i presentacions de la VI Sessió Tècnica en Innovació de La Unió. Compartim el que fem en Treball Social, promoguda pel Consell Tècnic Assessor en Treball Social de La Unió, ja està disponible. Durant la trobada, es van compartir diferents experiències innovadores que s'estan duent a terme a les unitats de treball social de les institucions dels diversos sectors. Aquestes experiències no tenen perquè ser una novetat espectacular, però sí han de representar canvis que introdueixin una major eficàcia per a tota l'organització.

Un dels moments destacats de l'acte, que va comptar amb l'assistència d'un centenar de professionals, va ser la presentació de la Guia de detecció de persones amb problemàtica social a l'hospital d'aguts. Aquest treball, fruit de la col·laboració entre diverses entitats, s'ha realitzat per facilitar la detecció precoç de situacions de problemàtica social i l'abordatge integral que garanteixi la continuïtat assistencial, així com per facilitar la connexió i coordinació amb la xarxa social. L'objectiu final és permetre una major agilitat en la intervenció i resolució social. 

La jornada va ser inaugurada per la directora de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera, qui va destacar la importància d'organitzar trobades d'aquestes característiques perquè “permeten compartir projectes interessants que ens ajudaran a millorar el sector” i la cloenda va anar a càrrec de Montserrat Pareja, Secretaria Tècnica d'Atenció a la Dependència de La Unió, qui va considerar que "és molt fàcil treballar amb gent com vosaltres, tant implicada i sempre amb una enorme capacitat de resposta, la qual es tradueix en l'interès per presentar treballs i assistir a aquest acte".

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2018