Patronals i sindicats acorden establir un full de ruta amb el Govern per millorar l’atenció a la gent gran

Patronals i sindicats acorden establir un full de ruta amb el Govern per millorar l’atenció a la gent gran
Dijous 03/01/2019
Representants agent socials sector gent gran que s'han reunit amb el conseller Chakir El Homrani
Els agents socials i econòmics de l'àmbit d'atenció a la gent gran a Catalunya han arribat a un compromís amb la Generalitat per establir un full de ruta abans del proper mes de juny que estableixi les prioritats i les necessitats del sector per als propers tres o quatre anys. Patronals, sindicats i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, han coincidit en situar la millora de l'atenció a la gent gran com un repte de país que requereix d'un ampli acord i davant el qual no hi ha alternativa possible. L'Associació Catalana de Recursos Assistencials, Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya, Comissions Obreres, Consorci de Salut i Social de Catalunya, La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, La Unió Catalana d'Hospitals, Unió General de Treballadors i La Unió de Petites i Mitjanes Residències han expressat durant la reunió mantinguda amb el conseller la necessitat de millorar, per una banda, les condicions laborals per als més de 40.000 treballadors i treballadores del sector i, de l'altra, garantir la sostenibilitat de les entitats proveïdores de la xarxa d'utilització pública.

La informació al voltant d'aquesta reunió es pot ampliar tant a la nota de premsa distribuïda per La Unió i les altres entitats com al comunicat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. També podeu consultar les aparicions publicades als mitjans sobre aquest tema.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 15/06/2019