PMMT, reconegut amb la Menció d'Honor de la Unió Internacional d'Arquitectes

PMMT, reconegut amb la Menció d'Honor de la Unió Internacional d'Arquitectes
Dissabte 21/10/2017

El despatx d'arquitectes PMMT Forward Thinking Healthcare Architecture ha estat reconegut amb el premi Friendly and Inclusive Spaces Awards en la categoría 'Research', que entrega la Unió Internacional d'Arquitectes (UIA) i que reconeix als espais 'amigables' i inclusius, pel seu mètode Clear Code Architecture® de accesibilidad universal.

El guardó el va recollir el director general de PMMT, Patricio Martínez, de la mà del president del Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de España (CSCAE) y president de la Unión Profesional (UP), Jordi Ludevid, qui va ser l'encarregat de recollir la Menció d'Honor en nom de l'empresa durant la cerimonia celebrada per la UIA a Seül (Corea del Sud) el passat 6 de setembre en el marc del 26è. Congrés d'Arquitectura.

El Clear Code Architecture® de PMMT és un mètode propi i objectiu que garantitza que totes les persones sense discriminació puguin utilitzar i gaudir els espais de manera autònoma. Permet mesurar el nivell d'accesibilitat de qualsevol espaci, construït o en projecte, proposant unes mesures que li permetin cràixer en termes d'equitat i inclusivitat. Comptar amb aquest mètode és demostrar tant una enorme sensibilitat amb ciutadans i clients com una mostra d'alta responsabilitat social corporativa.

El document adjunt inclou tota la informació del Clear Code Architecture®.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/11/2018