Reconocimientos recibidos

Reconocimientos recibidos

Durant més de tres dècades, La Unió ha estat mereixedora de prestigiosos reconeixements.

La Memòria 2018 de La Unió, premi FAD a la millor memòria

placa trueta

La memòria d'activitats de La Unió 2018 ha estat guardonada amb el Premi Ignasi Aragó i Mitjans: A la millor memòria d'una institució sanitària o social que atorga la Fundació Avedis Donabedian. Aquest premi, va ser recollit per la directora general, Roser Fernández, en el marc de l'acte de lliurament dels Premis Avedis Donabedian a la Qualitat el dia 9 de gener en un acte que reuneix el sector al Palau de la Música.

 

 

 

Placa i Medalla Trueta

La Memòria 2018 de La Unió, premi FAD a la millor memòria

Va ser atorgada a La Unió l'any 2000 per la seva trajectòria de més de tres dècades contribuïnt al sector sanitari i social.

Aquesta distinció van ser creades per la Generalitat de Catalunya el 1977 coincidint amb el naixement del reconegut doctor i científic i reconeixen el mèrit sanitari de persones i entitats que treballen pel progrés i millora de la sanitat.

 

 


 

Premi Edimsa

placa edimsa

Aquesta distinció va ser atorgada a l'entitat l'any 2.000 pel seu 25è aniversari en reconeixement a la seva sòlida trajectòria.

Els premis EDIMSA es concedeixen per votació dels professionals sanitaris i tenen d'un alt prestigi al sector.

 

 

 

Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya va atorgar, el 21 d'abril de 2010, la distinció de la Creu de Sant Jordi a La Unió com a reconeixement a la trajectòria de l'associació empresarial i de les entitats associades.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 per distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Creu de Sant Jordi
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 19/07/2024