Reconocimientos recibidos

Reconocimientos recibidos

Durant més de tres dècades, La Unió ha estat mereixedora de prestigiosos reconeixements.

La Memòria 2018 de La Unió, premi FAD a la millor memòria

placa trueta

La memòria d'activitats de La Unió 2018 ha estat guardonada amb el Premi Ignasi Aragó i Mitjans: A la millor memòria d'una institució sanitària o social que atorga la Fundació Avedis Donabedian. Aquest premi, va ser recollit per la directora general, Roser Fernández, en el marc de l'acte de lliurament dels Premis Avedis Donabedian a la Qualitat el dia 9 de gener en un acte que reuneix el sector al Palau de la Música.

 

 

 

Placa i Medalla Trueta

La Memòria 2018 de La Unió, premi FAD a la millor memòria

Va ser atorgada a La Unió l'any 2000 per la seva trajectòria de més de tres dècades contribuïnt al sector sanitari i social.

Aquesta distinció van ser creades per la Generalitat de Catalunya el 1977 coincidint amb el naixement del reconegut doctor i científic i reconeixen el mèrit sanitari de persones i entitats que treballen pel progrés i millora de la sanitat.

 

 


 

Premi Edimsa

placa edimsa

Aquesta distinció va ser atorgada a l'entitat l'any 2.000 pel seu 25è aniversari en reconeixement a la seva sòlida trajectòria.

Els premis EDIMSA es concedeixen per votació dels professionals sanitaris i tenen d'un alt prestigi al sector.

 

 

 

Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya va atorgar, el 21 d'abril de 2010, la distinció de la Creu de Sant Jordi a La Unió com a reconeixement a la trajectòria de l'associació empresarial i de les entitats associades.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 per distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Creu de Sant Jordi
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF Member 2022Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 02/12/2022