La Unió, internacional

Es posa en marxa la 43a edició del World Hospital Congress, de Muscat

La 43a edició del World Hospital Congress tindrà lloc del 7 al 9 de novembre de 2019, a Muscat (Oman), amb el títol “La gent, al cor dels serveis de salut en temps de pau i de crisi”. Es tracta d'una trobada mundial única que reuneix els líders d'organitzacions hospitalàries i sanitàries nacionals i internacionals per analitzar els impulsors clau de polítiques, gestió, tendències financeres i solucions nacionals i internacionals en la gestió i el servei de la salut. Igualment, es facilita l'intercanvi multidisciplinari de coneixements i experiències i el debat sobre les millores pràctiques de lideratge en l'hospital, la gestió de l'atenció mèdica i la prestació de serveis.

A falta que es donin a conèixer més detalls sobre els continguts del programa de l'esdeveniment, ja s'ha obert el període de recepció d'abstracts per a la presentació de papers i pòsters. En aquesta ocasió, hi ha tres subtemes proposats:

  • Resiliència dels serveis de salut
  • Innovació amb impacte en la salut
  • Invertir en Salut per a la prosperitat

Podeu consultar aquí tota la informació sobre les temes del Congrés i I'enviament d'abstracts, cal tenir en compte que els abstracts s'han de registrar on-line en aquest lloc web. El termini finalitza el 15 de febrer de 2019.

Com en altres ocasions, La Unió estarà present al congrés i acompanyarà tots els seus associats que hi vulguin participar. Properament es difondrà més informació sobre el programa.

43 World Hospital Congress, WHC, Muscat, Oman, submit posters and papers
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 02/06/2020