Manel Jovells, reelegit per unanimitat president de la Unió Catalana d’Hospitals

Manel Jovells, reelegit per unanimitat president de la Unió Catalana d’Hospitals
Del 27/12/2011 al 31/12/2099
II Jornada Associativa de La Unió i Assemblea General d’Associats

En el marc de l'Assemblea General d'Associats, el passat 15 de desembre a Món Sant Benet (Sant Fuitós del Bages), Manel Jovells va ser reelegit president de La Unió per unanimitat. Jovells té aquesta responsabilitat des del 18 gener de 2011, quan va substituir en el càrrec a Boi Ruiz. Per tant, durant quatre anys més, Althaia, Xarxa Assistencial de Manresa, membre associat a La Unió, exercirà la presidència de l'associació empresarial a través de Manel Jovells, director general i el seu comissionat a l'entitat.

El president de la Unió va agrair als associats la confiança dipositada i va destacar la seva voluntat de servei a l'associat i de treball amb el conjunt dels agents del sector sanitari i social. Així mateix, Manel Jovells va destacar que el conjunt del sector salut ha fet un important esforç durant el 2011 i que, durant el pròxim exercici, caldrà posar el focus en mantenir el pressupost de la concertació, consensuar el model de negociació col·lectiva, buscar un millor finançament i acordar propostes per tal de fer sostenible el sistema sanitari.

nous estatuts Unió
Durant l'Assemblea, els associats també van aprovar la modificació dels estatuts que afecta el model de governança i millora la flexibilitat organitzativa de l'entitat facilitant així l'abordatge d'una nova etapa. Així mateix, es va aprovar per unanimitat el Pla de Treball 2012 , el pressupost 2012 i la renovació ordinària de càrrecs de la Junta Directiva.
banner document corporatiu unió
Durant l'acte, es va lliurar el document corporatiu de La Unió, on es plasma la història de compromís i coherència amb el sector sanitari i d'atenció a la dependència així com les línies de treball a partir del Pla Estratègic 2010-2015.

Podeu accedir a la informació publicada als mitjans i ampliar la informació al Missatger Especial .

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 19/07/2024