116a Assemblea General de La Unió

116a Assemblea General de La Unió
Diumenge 16/12/2018
Assemblea La Unió desembre 2018
La Unió va celebrar la seva Assemblea General el passat 13 de desembre, abans que tingués lloc la Jornada Associativa. A la sessió, el president Enric Mangas va apuntar els reptes de present i futur de La Unió: sostenibilitat econòmica i de professionals; marc normatiu de la contractació de serveis sanitaris i socials; transformació de les polítiques de salut i social; compromís ètic i social; que el sector sigui protagonista d'un país que vol ser de progrés econòmic i social.

Tot això, va dir, es duu a terme mirant el futur amb una mirada oberta al món i a través de dos projectes destacats que són el +FUTUR i el 44th World Hospital Congress, que se celebrarà a Barcelona el 2020, impulsat per la IHF i organitzat La Unió.

Assemblea general desembre 2018, Josep Fusté, Josep Maria Bosch i públic
 Per la seva part, la directora general, Roser Fernández, va presentar l'Informe de la Direcció General, en el marc del qual es va aprovar el Pla de Treball 2019 que inclou com a novetats noves dinàmiques dels consells de sector, nous espais de participació i el desplegament de nuclis de dinamització del canvi vinculats al projecte +Futur. D'altra banda, es va presentar i aprovar el pressupost econòmic per a l'exercici 2019, així com la proposta de modificació d'estatuts. A continuació, es van exposar la proposta de renovació ordinària parcial de membres de la Junta Directiva i la ratificació del moviment d'associats, que van quedar aprovades. 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/06/2019