La Unió, internacional

La Unió i els seus associats, al 41è Congrés Mundial d'Hospitals

La Unió, al Congrés Hospital IHF Taipei
Fruit de la col·laboració amb la International Hospital Federation (IHF), La Unió i alguns dels seus associats han estat presents a la 41a edició del Congrés Mundial d'Hospitals, que es va celebrar a Taipei (Taiwan) entre el 7 i el 9 de novembre, amb el títol 'Patient-friendly and smarter Healthcare'. En aquesta ocasió, La Unió va organitzar una sessió paral·lela sobre la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a les entitats de salut i socials, la qual va tenir lloc el 8 de novembre. La sessió portava per títol 'The promotion of CSR from a healthcare providers association: the improvement of governance as an element of quality in management. Some demonstrative experiences' i va permetre conèixer els projectes que diverses entitats associades estan duent a terme en aquest àmbit. A part dels casos concrets que es van presentar, Anna Riera, directora de Participació Associativa de La Unio, va fer una explicació sobre com es treballa i es potencia l'RSC des de l'associació empresarial.
 
Congrés Mundial d'Hospitals 2017, International Hospital Federation, IHF
A la sessió, Ma. Emilia Gil, adjunta a la Direcció General de Mútua Terrassa, va presentar el cas de la Fundació Integralia Vallès com a exemple d'iniciativa en l'àmbit de la Responsabilitat Social. La sessió organitzada per La Unió també va servir per conèixer el compromís mediambiental dins del projecte global d'RSC de la Fundació Sanitària de Mollet, el qual va ser presentat per la directora mèdica d'aquesta entitat, Xènia Acebes. Finalment, el tercer cas va girar entorn a l'autonomia de l'equip de salut, amb la gestió social com a factor integrador, i va anar a càrrec de Marta Barahona, directora de Gestió de Clients de l'Hospital Plató.
 

A més, es va potenciar que tant els associats com La Unió mateixa presentessin comunicacions o pòsters al Congrés. Podeu consultar el llistat de pòsters i comunicacions presentats al document adjunt. Així mateix, podeu veure als documents adjunts les presentacions que van fer els ponents de la sessió.

Les enquestes de satisfacció del Congrés recullen una valoració molt positiva sobre la sessió organitzada per La Unió. Concretament, els assistents la puntuen amb una qualificació de 4,20 sobre 5. A més, aquestes enquestes proporcionen informació general sobre el congrés, com aspectes a millorar o temes d'interès per a futurs congressos, que serà de gran valor per a La Unió, de cara a l'organització del Congrés Mundial d'Hospitals del 2020.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/02/2020