La Unió organitzarà el Congrés Mundial d’Hospitals el 2020

La Unió organitzarà el Congrés Mundial d’Hospitals el 2020
Sábado 09/12/2017
Congrés Mundial d'Hospitals 2020
 La Unió serà l'entitat local que organitzarà la 44a edició del Congrés Mundial d'Hospitals, impulsat per la International Hospital Federation (IHF), i que es desenvoluparà a Barcelona. L'esdeveniment, que compta amb el suport de les principals entitats governamentals i sanitàries de Catalunya, tindrà lloc del 3 al 5 de novembre del 2020. La trobada servirà per aprofundir en les necessitats de la població i els reptes del sector en un futur recent, entre els quals destaca la Transformational health management, un repte centrat en els pacients. Entenem per canvi transformacional en els sistemes sanitaris aquells canvis radicals que permeten donar resposta als nous reptes de futur del sector, des de la visió que la continuïtat no és possible i que és necessari preparar la transformació que representi un canvi efectiu. Aquest és un objectiu que ve impulsat per la necessitat de donar resposta als reptes que representa posar el pacient al centre del sistema i assolir resultats de salut que tenen valor per a les persones en aquests nous entorns. D'altra banda, la integració de l'atenció sanitària i social, en la qual Catalunya és un referent, ha despertat especialment l'interès dels organitzadors, així que aquest serà un altre dels temes clau que s'abordarà al congrés. L'acte servirà, així mateix, per donar a conèixer a nivell internacional com funciona i com està organitzat el sistema sanitari català.
 

Aquest esdeveniment suposarà una immillorable oportunitat per al sector sanitari i social i, en especial, per als membres associats a La Unió, per donar a conèixer els seus treballs i projectes a escala mundial. L'entitat escoltarà les idees i propostes que se li facin arribar i donarà suport a les iniciatives que ho requereixin. 

D'altra banda, el Congrés permetrà situar Barcelona com a referent en gestió sanitària. A nivell econòmic, fent un càlcul estimat del que comportarà la seva organització i de la despesa que realitzaran els 1.000 participants que es preveu que hi assisteixin, s'estima que els ingressos que aquest acte pot comportar per a la capital catalana superaran els tres milions d'euros. L'esdeveniment reunirà experts de tot el món en la gestió de l'atenció sanitària, directius d'hospitals i especialistes en polítiques d'aquest àmbit, tendències, solucions financeres, prestació de serveis, formació i tecnologia.

A la nota de premsa adjunta es pot ampliar la informació sobre el congrés i, al recull de premsa, veure la repercussió que ha tingut la notícia als mitjans de comunicació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 26/04/2024