UIC

UIC

Màster Universitari en Gestió Sanitària

Acord de col·laboració estable amb la Universitat Internacional de Catalunya i La Unió per desenvolupar estudis i formació.

La gestió i la direcció d'institucions, centres o serveis del sector sanitari requereixen una formació i capacitació directiva necessària tant per assumir llocs de responsabilitat com per orientar el desenvolupament professional en aquesta direcció.

El Màster Universitari en Gestió Sanitària de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona ofereix aquesta professionalització, que afegeix un alt valor acadèmic a la teva titulació, ja que es tracta d'un títol oficial acreditat a l'Espai Europeu d'Educació pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Espanya i per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya). Des de la seva creació el 2010, aquest màster ha contribuït a la professionalització i titulació de gestors i directius de tots els àmbits i nivells del sistema sanitari, tant públics com privats, amb visió internacional.

El pla acadèmic té l'objectiu d'oferir la capacitació necessària per exercir amb solvència responsabilitats directives que van, des de les pròpies d'una direcció general o gerència corporativa, a la direcció d'una àrea administrativa, una àrea servei o unitat assistencial de l'atenció primària, l'hospitalària, la sociosanitària o la salut mental. Abasta també la formació de directius de l'àmbit de la indústria farmacèutica, tecnològica o de l'assegurament privat.

Mitjançant les pràctiques en centres sanitaris convinguts amb la Unió, es busca plasmar en la realitat de la gestió ordinària el que s'ha après en la dimensió teòrica.

Més informació aquí

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 17/04/2024