1a Jornada Social de La Unió “Cap als Serveis Socials del Futur”

1a Jornada Social de La Unió “Cap als Serveis Socials del Futur”
Miércoles
15
may
Hora:
de 09:00h a 14:00h
Preu:
Associat: 25 € No associat: 35 €
Format:
Activitat presencial
Afegeix al teu calendari:
Outlook/iCalCalendari de google
Pertenezco a la Entidad asociada a La Unió:
Pertenezco al Asociado Colaborador a La Unió:
No pertenezco a ninguna entidad asociada

La Unió, Associació d'entitats sanitàries i socials, organitza la seva 1a Jornada Social sota el títol “Cap als serveis socials del futur” que vol mirar cap endavant en un entorn de canvi demogràfic i social en el que apareixen noves necessitats i nous paradigmes als que ens hem d'avançar amb noves respostes. Una oportunitat per sumar plegats propòsit, coneixement i recursos i posar en valor la xarxa de serveis socials, mirant cap a Europa, i essent alhora font d'inspiració per al canvi transformacional des d'un model d'innovació col.laborativa de tots, administracions, organitzacions, professionals i ciutadania. La finalitat s'ho val i Catalunya té el teixit social per a fer-ho.

En aquesta Jornada comptarem amb la participació d'Alfonso Lara Montero, director executiu de la Xarxa europea de Serveis Socials que ens presentarà l'estat actual dels serveis socials dels països del nostre entorn, dels que de ben segur podem aprendre moltes coses.

Posteriorment es presentaran diferents propostes per anar avançant cap a una xarxa de serveis socials més cohesionada que pugui oferir uns serveis socials planificats, més integrats i integrals, en interacció fluida amb les institucions sanitàries i del món local, amb un marc d'avaluació que pugui millorar l'eficiència i posar en valor la qualitat de l'atenció que s'hi dona i amb millor reconeixement social i laboral dels professionals que hi treballen.

Al mateix temps s'oferirà una visió real dels reptes i els èxits del propi sector amb la presentació d'experiències innovadores per part de les organitzacions associades. Un sector que s'ha dedicat de fa molts anys a l'atenció de les persones vulnerables i que ha evolucionat de forma progressiva per avançar cap una atenció de qualitat i cobrir al màxim les necessitats presents i emergents de les persones i dels seus familiars.

Volem convidar-vos a aquesta primera jornada, que serà seguida de moltes més, amb l'objectiu d'acompanyar-vos en la profunda transformació que s'ha de fer en els propers anys en el camp dels serveis socials.

Organitza
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 03/05/2024