Pla d'acompanyament post COVID-19

 

En els moments excepcionals de la pandèmia COVID-19 les organitzacions han donat resposta ràpida a les necessitats, i davant un objectiu comú hem enfortit la capacitat d'innovar i de treballar en equip i en xarxa. I quan ho mires amb una certa perspectiva veus coses que haguéssim pogut fer d'una altra manera o veus oportunitats de canvi que han vingut per quedar-se.

I ara és el moment de passar de plans de contingència per fer front a la pandèmia a plans de transició per anar recuperant progressivament l'activitat ordinària incorporant els nous aprenentatges, i incorporant també la visió sistèmica i territorial.

Per això, des de la Fundació Unió hem preparat un servei d'acompanyament modulable que incorpora 5 línies d'acció: pla de transició, repensar equips i organització del treball, impacte econòmic, mapa de riscos i infraestructures.

Des de la Fundació Unió podem aportar coneixement, visió sistèmica i sectorial d'estratègies i bones pràctiques, per acompanyar en aquest procés amb i des del lideratge dels equips gestors i clínics de les entitats.

Restem a la vostra disposició. Estem al vostre costat!

 

5 serveis

Descarrega't el document

 

Contacta'ns

fundaciounio@uch.cat

Tel. 93 209 36 99  I  629 684 762

 


«La vida només es pot entendre mirant cap enrere, però s'ha de viure cap endavant». 

Søren Kierkegaard

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024