Borsa de treball

  • Demanda de personal d'infermeria a centres residencials de gent gran. Des del Departament de Treball, Afers Socials i Família busquen personal sanitari, infermeres i auxiliars, disposat a donar un cop de mà i treballar donant suport als centres residencials del Baix Llobregat i Alt Penedès-Garraf. Si podeu donar suport a aquesta petició, contacteu amb la Dra. Rosa Pellicer, rosa.pellicer@gencat.cat
  • Crida de professionals sanitaris per a les residències. El Sistema de Salut de Catalunya fa una crida massiva a professionals sanitaris perquè puguin anar a treballar a les residències on viu gent gran. Es necessita aumentar el màxim possible el nombre d'especialistes en aquests espais. Especialitats que es requereixen: medicina geriàtrica, de família, interna i medicina general, infermeria geriàtrica, auxiliar de geriatria, fisioterapia, treball social, teràpia ocupacional, educació social i psicologia.
  • Des de la Borsa de treball del Col·legi de Metges  s'està traballant també com a Borsa de Suport pel COVID - 19 i s'ofereix a les empreses la possibilitat de registrar-se i fer arribar les ofertes laborals, les quals seran gestionades pel propi Col·legi. Podeu contactar amb ocupacio@comb.cat.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 28/02/2024